SPLOŠNI POGOJI ZA DOSTAVO BLAGA

Naše pošiljke dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketnih pošiljk dostavi že naslednji dan po oddaji pošiljke, v dveh dneh po oddaji pa dostavi vse pakete. Kupec je dolžen prevzeti blago od pismonoše na naslovu, kot ga sam izbere v postopku nakupa, pod pogoji, ki jih določa Pošta Slovenije.

Kupcu priporočamo, da ob prevzemu pošiljke preveri, ali se vsebina pošiljke ujema z njegovim naročilom, in da pravočasno sporoči morebitne reklamacije same pošiljke (poškodbe pošiljke idr).
Vse informacije o izdelkih v ponudbi in o njihovi dobavi dobite na e-naslov nika@finu.si.

V primeru, da kupcu blaga ne bomo mogli dostaviti zaradi morebitne napake v številčenju zaloge ima kupec pravico zahtevati vračilo že plačane kupnine.

Razen zahteve po vračilu plačane kupnine se kupec izrecno in brez omejitev odpoveduje drugim načinom povračila nastalih stroškov, plačane kupnine, kot so na primer odškodninski zahtevki v obliki civilnih tožb in podobno, obdrži pa vse ostale minimalne pravice v skladu z določili 23., 24. in 41. člena ZVPot.

Naročila pakiramo vsak delovni dan. Naročila, ki bodo preko nakazila plačana do 15. ure bodo oddana še isti dan. Pridržujemo si pravico do zamika oddaje zaradi okoliščin. Rok dostave je 1 do 7 delovnih dni od dneva pošiljanja (najpogosteje 2 dni).

Če se vam z vašim naročilom posebej mudi, nas na to opozorite in potrudili se bomo, da bo pošiljka pri vas v najkrajšem možnem času.

OSEBNI PREVZEM

Za vse, ki vam je lažje in enostavneje, da prevzamete svoje naročilo osebno, omogočamo osebni prevzem po predhodnem dogovoru na dveh naslovih:

1. LJUBLJANA CENTER, Križevniška ulica 2, 1000 Ljubljana
2. LJUBLJANA DOLGI MOST, parkirišče

Z gotovino ne poslujemo in je pri osebnem prevzemu potrebno predhodno plačilo – preko spletne banke, s kreditno kartico ali preko Paypala.

Vaše nastavitve zasebnosti
Ta spletna stran zbira in obdeluje določene osebne podatke o obiskovalcih svoje spletne strani ter določene podatke o osebah, ki se prijavijo na naše e-novice, oziroma pustijo svoje kontaktne podatke pri uporabi kontaktnega obrazca, ter nakupu v spletni trgovini, predvsem preko piškotkov. Tu lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. V opozorilo - vaše nastavitve zasebnosti lahko vplivajo in celo blokirajo nekatere vsebine na tej spletni strani in vplivajo na samo delovanje spletne strani.