KDO SEM in KAJ JE FINU?

Torej če si nadenem etiketo, ki jih sicer ne maram preveč lahko rečem, da sem entuziastka.

entuziastka entuziástka -e ž (ȃ) ženska, ki se zelo navdušuje za kaj in navdušeno tudi dela: bila je entuziastka in polna idej.

Navdušuje me ogromno področij s katerimi se dnevno srečujem. Od vedno sem si želela svoje občutke, veselje in pogled na stvari deliti z drugimi. V življenju sem se zaljubila že v veliko projektov, idej in konceptov. Včasih sem mislila, da je to slabo in da se moram nujno fokusirati zgolj na eno področje. Čez čas sem ugotovila, da me to precej ovira in da se moram zgolj prepustiti svoji intuiciji in nekako plavati v tem jezeru idej in zamisli, ki se rojevajo na vsakem koraku.

Moje največje ljubezni so hrana, design ter etični in okolju prijazen življenjski stil. Želim si, da bi Finu združeval vse to. In, še vse ostale, ki se rodijo sproti in si zaslužijo priložnost.
Portal z blogi, vlogi, trgovino in mojimi storitvami bo dejansko zgolj skupek vseh reči, ki me zanimajo in bi jih rada delila s tabo. Enkrat bo to veganska lazanja spet drugič pa print, ki bo v tvoj dom prinesel delček mene. Želim si prostor za ustvarjanje, kjer boš lahko tudi ti našel/la kaj zase. Morda le navdih, morda zapise, ki jih boš z veseljem bral/a, storitev ali pa kul izdelek v katerega je bilo vloženega ogromno truda.

nika klančar finu blog vegan catering
Kaj so povedali o meni
Maja Primožič Zeleni Planet etična potrošnja
Maja Primožič
Zeleni planet, zavod za promocijo etičnega potrošništva
CEO

Ko sem za dogodek, ki je še lepše povezal poslovne partnerje med seboj, razmišljala o hrani, ki jo bom ponudila, odločitev za Niko in Finu ni bila težka. Niko poznam že dolgo in vem, da je zanesljiva, to pa je zame pri dogodkih najbolj pomembno. Ker zavod Zeleni planet živi po temeljih etičnega potrošništva, mi je bilo pomembno, da je hrana na našem dogodku čim bolj lokalna in ekološka, hkrati pa tako preprosta, da jo bodo lahko udeleženci prijeli kar v roke in se nasitili. Vseh 8 veganskih jedi na našem službeno-družabnem pikniku je bilo zares okusnih in izvirno kombiniranih, a vseeno elegantno preprostih. Udeleženci so ravno na račun hrane dogodku dali veliko pohval

Anja Završnik veganski catering
Anja Završnik

Nikine mojstrovine sem že dolgo zasledovala na Instagramu. Pred kratkim pa sem jih imela priložnost tudi osebno preizkusiti. Za družabni dogodek, ki sem se ga udeležila je namreč pripravila različne sladke in slane veganske prigrizke. Nika ima izjemen čut za estetiko, pogostitev je bila namreč že na pogled barvita in zelo zanimiva. Ampak še bolj pa blesti v pripravi jedi. Na prvi pogled nenavadne kombinacije sestavin so namreč pričarale izjemno okusne in bogate jedi. Tudi otroka (malčka) sta jedla kot za stavo, kar je ogromen kompliment! Nikine storitve vsekakor iz srca priporočam in komaj čakam na priložnost, da bo tudi za nas ponovno kaj pripravila.

veganska pogostitev mojca marinšek
Mojca Marinšek

Prefino, da bi kaj ostalo! Nekako tako se je izkazalo ob zaključku praznovanja rojstnega dne, za katerega smo prosili finu.si, da nam pomaga pogostiti prijatelje, naju pa razbremeniti stresa ob tuhtanju, s čim lahko postreževa skupini raznojedcev (od vsejedcev do veganov), ki bodo tekom večera lahko posegli po zdravih in za-prste-obliznit okusnih prigrizkih, ob katerih nihče ne bo pogrešal enormnih količin čipsa in podobnega ‘junk-food’-a, hkrati pa občutil zadoščenje, ki ga doživimo, ko se s takšno hrano pocrkljamo No, točno to sva s pomočjo finu.si tudi uresničila! Gosti so večino večera postopali okrog mize s prigrizki, ki se je pospešeno praznila, in večina naju je z navdušenjem prosila za kontakt cateringa, ki sva ga uporabila, prijateljica pa je po dogodku s pomočjo finu.si celo organizirala otroško zabavo za svojo triletno hčer, ki je menda prav tako požela velik uspeh! Torej odlični oceni lahko dodamo še: primerno za vse starosti Hvala finu.si – takoooo je bil velik gušt, da je zdaj še toliko večji lušt po naslednji rojstnodnevni fešti!

Nuša Pevc Joga odmiki vadbe vegan
Nuša Pevc
Nush Yoga
CEO

Nika je ena najčudovitejših oseb, kar jih poznam. Vse, kar dela, dela natančno in kvalitetno, z občutkom, strastjo in ljubeznijo. Je oseba, na katero se vedno lahko zaneseš in ki v sebi nosi neko modrost in izkušenost, ki presega njena leta Njena sposobnost načrtovanja se lepo dopolnjuje z mojo intuitivno “go with the flow” naravo. Ravno zato sem se že takoj, ko sem jo spoznala, odločila, da želim z njo dolgoročno sodelovati. Nikina hrana, nutricionistični nasveti in njena prisotnost so ključni na joga oddihih, ki jih pripravljam. Ne samo, da pripravlja najokusnejše zdrave veganske obroke, kar sem jih kdaj jedla, njena posebna energija popestri vsak oddih!

katja železnik pasji planet
Katja Železnik
Pasji planet
CEO

Nika je krasna oseba, ki svoje poslanstvo opravlja z ogromno mero ljubezni. Ozavešča ljudi in skrbi za boljši jutri. 

moj instagram
sveže na blogu
Vaše nastavitve zasebnosti
Ta spletna stran zbira in obdeluje določene osebne podatke o obiskovalcih svoje spletne strani ter določene podatke o osebah, ki se prijavijo na naše e-novice, oziroma pustijo svoje kontaktne podatke pri uporabi kontaktnega obrazca, ter nakupu v spletni trgovini, predvsem preko piškotkov. Tu lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. V opozorilo - vaše nastavitve zasebnosti lahko vplivajo in celo blokirajo nekatere vsebine na tej spletni strani in vplivajo na samo delovanje spletne strani.