NAČIN PLAČILA

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.finu.si se zavezujete, da boste glede na izbrani način plačila poravnali kupnino.

Nakazilo po predračunu:
Na e-naslov, naveden ob oddaji naročila, vam bomo poslali predračun za kupnino in poštnino za vaše naročilo. Ko boste predračun poravnali, bomo naročilo poslali v nadaljnjo obdelavo in vam v najkrajšem možnem času poslali naročeno blago. Če predračuna ne boste poravnali v roku (3 dni), navedenem na predračunu, bomo to razumeli kot preklic naročila, blago iz vašega naročila pa bomo vrnili v prodajo v spletno trgovino.

Plačilo s kreditno kartico:
Sistem vas vodi skozi kartično plačilo. Za kartična plačila uporabljamo platformo Braintree, ki velja za izredno varno orodje tako, da so vaši podatki na naši strani varni.
Takoj, ko je transakcija izvedena naročilo velja za potrjeno in gre v obdelavo.

Plačilo s PayPal-om:
Sistem vas vodi skozi plačilo s PayPal-om. Takoj, ko je transakcija izvedena naročilo velja za potrjeno in gre v obdelavo.

Naročeno blago vam bo dostavil pismonoša Pošte Slovenije na naslov, ki ste ga navedli ob oddaji naročila. Če na izbranem naslovu v času dostave ne bo nikogar doma, bo pismonoša v hišnem predalčku pustil obvestilo, v katerem bo navedel mesto prevzema in rok, v katerem lahko prevzamete pošiljko. Če v roku, določenem v obvestilu, pošiljke ne boste prevzeli, bodo pošiljko vrnili pošiljatelju, torej podjetju Anže Bajc s.p.

POŠTNINA

Poštnina se zaračunava po veljavnem ceniku Pošte Slovenije glede na težo izdelka in je fleksibilna glede na izbrane izdelke.

Vaše nastavitve zasebnosti
Ta spletna stran zbira in obdeluje določene osebne podatke o obiskovalcih svoje spletne strani ter določene podatke o osebah, ki se prijavijo na naše e-novice, oziroma pustijo svoje kontaktne podatke pri uporabi kontaktnega obrazca, ter nakupu v spletni trgovini, predvsem preko piškotkov. Tu lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. V opozorilo - vaše nastavitve zasebnosti lahko vplivajo in celo blokirajo nekatere vsebine na tej spletni strani in vplivajo na samo delovanje spletne strani.